07 Temmuz 2020 10:38 Doğankent Belediyesi 101

Değerli Vatandaşlarımız,
Yaklaşan fındık hasat sezonu münasebetiyle, sizlerin fındık harmanlaması konusunda mağduriyet yaşamaması için önceden bilgilendirme yaparak, Harşıt Çayı yürüyüş yolunun barajdan tarafta olan kısımına bu yıldan itibaren geçerli olmak üzere, Belediye Başkanlığımız Zabıta Amirliğince alınan karara istinaden fındık harmanı kullanımı, sizlerin en azından akşamları aileleriniz ile yapacağı yürüyüş ve dinlenme aktivitesinin engellenmemesi için yasaklanmıştır.

Ayrıca fındık çekme işlemi, Belediye Başkanlığımız Zabıta Amirliği tarafından belirlenen Mezbahane önünde bulunan alan haricinde, Merkez Mahallesinin tamamı, Sadaklı Mahallesi Hükümet Caddesi ile Sağlık Sokak içinde herhangi bir yer veya bölgede gerçekleştirilmeyecektir. Kararlara uymayanlar hakkında yasal işlemler uygulanacak olup; siz değerli vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir ve daha temiz bir Doğankent için gereken hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz.

• Etiketler

YENİ GALERİLER

Belediye Yazılımı: VAV Prodüksiyon © Tüm Hakları Saklıdır.